Wednesday, 20 March 2013

Hailey Miranda


Sucre Libre Chocolat Petit Pain
Ingrédients:
  • 150g du beurre
  • Une du glucose
  • Deux oeufs
  • 2/3 du cacao
  • Une tasse de la farine contenant de la levure

Methode:
  1. Prechauffer le four a 180 degres
  2. Ligne deux petit pain etain
  3. Crème le beurre et sucre
  4. Ajouter le oeufs
  5. Tamiser la fairne et la cacao
  6. Plier dans le beurre
  7. Mettre dans le petite pain etain
  8. Faire cuire au four 10-12 minutes

 À propos de la recette:
C'est une bonne combinaison d'ingrédients. La recette est très facile à faire. Nous mangeons poir le desert. Il a une saveur très riche. Il a une texture très lisse. il s'agit d'un repas en famille.

Reflection:
I thought that the assignment fun and easy to do. It was also great to understand the way a French recipe is set out and how they structure the recipe. I chose the recipe that I did because it is fun and I love to make it at home. It is also extremely delicious and an easy dessert for everyone to learn. It was easy to understand other peoples recipes because of all of the things we previously learnt during class. The response was also easy because of the previous things that was already learnt. 

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